אתם חייבים לנסות
מבצעים שווים
כל מה שאתם חייבים לדעת כשאתם מגלים את הצליאק
ברוכים הבאים למשפחה ! אם הייתם נכנסים עכשיו לחנות, הייתי מציגה את עצמי וזה מה שאעשה גם כאן 🙂קוראים לי גל, אני צליאקית מגיל 10.
עוגת יום הולדת ללא גלוטן
למזלנו, המודעות למחלת הצליאק (מחלה המתייחסת לאנשים הרגישים לגלוטן) רק הולכת וגוברת, החל ממוסדות חינוך, דרך מוסדות ציבוריים ועד מסעדות, בתי קפה ועוד. אולם, כתוצאה
לחם ללא גלוטן יכול להיות טעים
לחם טעים ללא גלוטן, יש דבר כזה? לחם אף פעם לא משך אותי, יש שאומרים שהגוף מרגיש. שכנראה הבנתי שלחם לא עושה לי טוב ונמנעתי
פשטידה ללא גלוטן – פסטה ופטריות בבשמל
מקרוני בתוספת פטריות טריות ברוטב בשמל אפוי בתנור המתכון נלקח ותורגם מהאתר https://www.tasteloveandnourish.com/ פטריות: 2 כפות שמן זית 16 גרם פטריות טריות 1 שאלוט גדול, קצוץ
מה זה עמילן חיטה ללא גלוטן ?
אחת השאלות שנשאלות כאן הכי הרבה – “מה זה אומר עמילן חיטה ללא גלוטן?” אז אנחנו נעשה לכם קצת סדר בדברים ! נתחיל מהבסיס -מה
לשמור על ספונטניות גם עם רגישות לגלוטן
מתי בפעם האחרונה הייתם ספונטניים? מתי החלטתם לעשות משהו בלי לתכנן לפחות שבוע קודם? אנשים שרגישים לגלוטן פחות ספונטניים, זה לא איזה מחקר שעשיתי אבל
אותם הטעמים, ללא גלוטן
שמי גל איידן ואני חולת צליאק כבר 11 שנים, חיה בבית בו אני ואימי מכירות את הצליאק מקרוב. במהלך השנים נאלצנו לחפש פתרונות קלים וטעימים שיקלו על שגרת חיינו שהשתנתה ביום אחד. לשמור על אותם הטעמים הרגילים והמוכרים על אף “המגבלה” החדשה שלנו.
לאחר שחרורי מצה”ל ובמסגרת חיי כסטודנטית ערכתי חיפוש מעמיק אחר אותם מוצרים הקיימים בשוק ולהפתעתי הרבה גיליתי שקיימים לא מעט מוצרים טעימים ואיכותיים שפשוט לא נמצאים בהישג יד.
היום אני מנסה להביא אליכם את השינוי שלי ולאפשר לכל הנמנעים או הרגישים לגלוטן לקבל את אותם המוצרים. המטרה שלי כאן בגולוטן היא לאפשר לכולכם ליהנות מאותם הטעמים ומהמגוון הקיים בשוק בלי לצאת מהבית ומבלי לחפש בנרות.