אטריות ביצים ללא גלוטן בחמאת בוטנים
לא מעט פעמים ראיתי לקוחות נגשים למדף ומתעניינים במוצר – אטריות ביצים ללא גלוטן, חלק טענו שהם אוכלים אותו בקביעות אך עם זאת קשה להם
לשמור על ספונטניות גם עם רגישות לגלוטן
מתי בפעם האחרונה הייתם ספונטניים? מתי החלטתם לעשות משהו בלי לתכנן לפחות שבוע קודם? אנשים שרגישים לגלוטן פחות ספונטניים, זה לא איזה מחקר שעשיתי אבל
סרי לנקה ללא גלוטן
לפני שנה עוד הייתי בעומק בתוך עבודת הסמינריון ולא נשכח גם את הפרויקט גמר שריחף לי מעל הראש, אבל כמו כל סטודנט, שמאמין שכשהוא יסיים
איזה קמח ללא גלוטן הכי טוב להכנת לחם?
אחת השאלות שנשאלת אצלנו בחנות היא – איזה קמח הכי טוב? אתחיל ואומר שבקמחים ללא גלוטן כל קמח מתאים למשהו אחר, זה לא כמו קמח
לשמור על ספונטניות גם עם רגישות לגלוטן
מתי בפעם האחרונה הייתם ספונטניים? מתי החלטתם לעשות משהו בלי לתכנן לפחות שבוע קודם? אנשים שרגישים לגלוטן פחות ספונטניים, זה לא איזה מחקר שעשיתי אבל
שום שחור – כל מה שרציתם לדעת
לפני מספר חודשים פנתה אלי חברה המשווקת “שום שחור” לא אשקר בהתחלה הייתי קצת סקפטית ואפילו לא הבנתי מה המוצר, הם הבטיחו לי שמוצר כזה
אותם הטעמים, ללא גלוטן
שמי גל איידן ואני חולת צליאק כבר 11 שנים, חיה בבית בו אני ואימי מכירות את הצליאק מקרוב. במהלך השנים נאלצנו לחפש פתרונות קלים וטעימים שיקלו על שגרת חיינו שהשתנתה ביום אחד. לשמור על אותם הטעמים הרגילים והמוכרים על אף “המגבלה” החדשה שלנו.
לאחר שחרורי מצה”ל ובמסגרת חיי כסטודנטית ערכתי חיפוש מעמיק אחר אותם מוצרים הקיימים בשוק ולהפתעתי הרבה גיליתי שקיימים לא מעט מוצרים טעימים ואיכותיים שפשוט לא נמצאים בהישג יד.
היום אני מנסה להביא אליכם את השינוי שלי ולאפשר לכל הנמנעים או הרגישים לגלוטן לקבל את אותם המוצרים. המטרה שלי כאן בגולוטן היא לאפשר לכולכם ליהנות מאותם הטעמים ומהמגוון הקיים בשוק בלי לצאת מהבית ומבלי לחפש בנרות.