החברים שלנו נהנים מהנחות, צוברים נקודות, ומקבלים מתנות! התחברות/הצטרפות

נעים להכיר ! רצינו לספר שאנחנו עושים משלוחים לכל הארץ :) 

קניידלך ללא גלוטן

קניידלך, מאכל שתמיד תהיתי מה הוא- בואו נגיד שזה לא מאכל מהבית אצלנו אבל תמיד היה שיח סביב המאכל הזה בשולחן החג. שלא תבינו לא נכון, סבתא שלי באופן קבוע הייתה עושה גפילטע פיש מעולה. אבל קניידלך? אני לא זוכרת שטעמתי אי פעם עם גלוטן.

כבר כמה שנים שאני מכינה קניידלך והאמת? זה יוצא מעולה !

השנה ניסיתי מתכון אחר, והוא יצא אפילו יותר טוב. קיבלתי גם המלצה לטגן את הקניידלך ולא לבשל במים, מה אני אגיד לכם? הצלחה מסחררת. מומלץ מאוד.

מוכנים לחג הפסח?

 

מצרכים:

  • שקית תערובת להכנת קניידלך
  • חצי כוס מים רותחים
  • 2 כפות שמן
  • 2 ביצים
  • כפית שטוחה של מלח
    קמצוץ פלפל שחור
  • 2-3 כפות קמח מולינו ירוק

אופן ההכנה:


1

מרוקנים את תכולת התערובת להכנת קניידלך לתוך קערה, מוסיפים את המים החמים ומערבבים.

לאחר מכן מוסיפים את השמן מערבבים ולאחר מכן מוסיפים את הביצים והמלח.
מערבבים טוב טוב עד לקבלת תערובת אחידה אך מעט סמיכה.

בכדי לייצב את התערובת יש להוסיף את כפות קמח המולינו עד לקבלת מרקם יותר אחיד וסמיך. (תתחילו מ2 כפות ואם יש צורך תעברו ל3 כפות תוך כדי ערבוב והרגשת הבלילה).

2

מכניסים את הבלילה למקרר להתייצבות של כשעה.

בזמן הזה מרתיחים מים חמים עם אבקת מרק ירקות אהוב, לבישול הקניידלך.

3

לאחר ההוצאה מהמקרר עושים בעזרת ידיים רטובות עיגולים יפים ומכניסים לסיר המרק הרותח לכ15 דקות עד שהקניידלך שלנו צף ומבושל.
שימו לב– מומלץ לבשל את זה לא במרק שמגישים אלא במים חמים עם תיבול אהוב.
מכינים את הקניידלך לפני

ההגשה עם המרק ולא בתוך המרק המוגש.

4

למתקדמים – במקום לבשל

את הקניידלך במים חמים, חממו שמן על מחבת וטגנו אותם אפשר לאכול אותם מטוגנים זה פשוט מעדן! ומומלץ להכניס את הקניידלך המטוגנים גם כן לתוך סיר מרק בזמן ההגשה.

בתיאבון, תהנו !
הכנתם? תייגו אותי 😊

לרכישת המצרכים

7.90
2.63 ל-100 גרם

14.90
14.90 ל-100 גרם

17.90
3.58 ל-100 גרם

אולי יעניין אתכם גם

מתכון טעים ופשוט, קל להכנה

מתכון טעים ופשוט, קל להכנה

מתכון טעים ופשוט, קל להכנה

מתכון טעים ופשוט, קל להכנה

מתכון טעים ופשוט, קל להכנה

מתכון טעים ופשוט, קל להכנה

מתכון טעים ופשוט, קל להכנה