אני חושבת שזה לא משנה מה גילך או מה השעה ביום כשמדובר בעוגיות שוקולד צ’יפס. אם מכינים אותן בצורה כזו שהן נשארות פריכות גם לאחר יומיים או 3 (אצלנו לוקח יום אחד עד שנשארים רק הפירורים) זו באמת עוגייה שהיא הרבה יותר מזה.
אשתף אתכם במתכון שלנו לעוגיות המדהימות הללו
מצרכים:
- 2 ביצים שלמות
- 5 כוסות קמח בת תכליתי של GFREE או כרגיל
- 1 וחצי כוס סוכר ניתן להשתמש בחצי מהכמות בסירופ מייפל טבעי
- 1 וחצי חבילת מרגרינה בלי מלח אפשר להחליף גם ב240 גרם שמן קוקוס
- 1/2 כפית סודה לשתייה
- 1 חבילת שוקולד צ’יפס
- כף תמצית רום
אופן ההכנה:
1
תחילה מחממים תנור ל180 מעלות
מערבבים את כל המרכיבים בקערה (ללא חשיבות לסדר) ללא חבילת השוקולד צ’יפס עד לקבלת מרקם חלק ומעט דביק.
2
לאחר קבלת המרקם יש להוסיף את השוקולד צ’יפס וללוש שנית.
3
לאחר מכן יש לפרוס נייר אפייה על התבנית של התנור, להכין כדורים בגודל בינוני ולהניח בצורה מרווחת על התבנית ובעזרת האצבעות יש לשטח מעט את הכדור שהכנו.
4
אופים בין 10-15 דק ולאחר ההוצאה יש לצנן את העוגיות לפני האכילה. הן יוצאות רכות אך לאחר הצינון הן הופכות פריכות וטעימות.
תהנו !
הכנתם? תייגו אותי 😊