החברים שלנו נהנים מהנחות, צוברים נקודות, ומקבלים מתנות! התחברות/הצטרפות

נעים להכיר ! רצינו לספר שאנחנו עושים משלוחים לכל הארץ :) 

בייגל ללא גלוטן

שיתוף לחברים

הרבה זמן שהמוצרים של “בוב’ס רד מיל” היו חסרים בשוק, אם עצרתם את עצמכם רגע לשאול – מה אלו המוצרים הללו? אז כדאי שתכירו.
לסדרה של בוב’ס רד מיל מגוון קמחים בין אם זה קמח מקור או תערובות לאפייה עד לתחליפי ביצים ואבקת אפייה.
את הסדרה הכרתי לפני כמעט 20 שנה (אני פחות אבל אמא שלי הכירה יותר) כשלא היו בארץ אפשרויות, כל מי שנסע לארה”ב הביא לו כשחזר הפתעות – אחת מהן הייתה הקמחים של בוב’ס.

אז בשיתוף עם היבואנים בארץ החלטנו לפרסם לכם מתכון לבייגל . ללא גלוטן כמובן.
אתם מוכנים לזה?

רכיבים

הוראות הכנה

תחילה נחמם את התנור ל200 מעלות.

מערבבים בקערה קמח, אבקת אפייה ומלח – מערבבים היטב יחד ומניחים בצד בקערה נפרדת.

מקציפים 1 חלבון לביצה עד להקצפה ולזה מוסיפים את יוגורט ומערבבים היטב.

מוסיפים לתערובת הקמח את תערובת היוגורט ומערבבים היטב.

אם הבצק דביק מדי, הוסיפו עוד מעט קמח עד שהבצק לא יידבק לידיים. מהבצק יוצרים כדור ומחלקים לארבעה כדורים שווים. מגלגלים כל חלק לחבלים עבים ואז מצמידים את הקצוות ליצירת צורת בייגל.

מברישים קלות את חלבון הביצה השני מעל כל בייגל ומפזרים תוספת לבחירה (פרג, שומשום, בצל מיובש וכל דבר העולה על רוחכם).

אופים 20 דקות בתבנית עם נייר אפייה שרוסס קלות בשמן, עד שהחלק העליון מזהיב קלות.

בתאבון 🙂

הכנתם? תייגו אותנו/ ספרו לנו איך יצא 🙂 

אולי יעניין אתכם גם...

סיני ללא גלוטן

סיני ללא גלוטן הקיץ הגיע ואיתו הרצון לצאת לחופשה משפחתית, כזו לא תקרע את הכיס אבל חיפשנו משהו קרוב. אין מה לעשות ככה זה שכל

קראו עוד...

רומא ללא גלוטן

איטליה, איזו הפתעה שדווקא במדינת הבצקים והפסטה האפשרויות שיש לנו, הצליאקים הן בלתי מוגבלות.נכון, כתבתי בעבר פוסט על איטליה וכמה מדהימה היא אבל הפעם הופתעתי

קראו עוד...