ללא גלוטן? כל מה שרציתם לדעת
ללא גלוטן, כמה פעמים שמעתם את המונח הזה? אני בטוחה ששמעתם אותו בהקשר של מזון, אבל ידעתם שהוא נמצא בכל כך הרבה דברים בבסיסיים שאפילו
עוגיות ללא אפייה וללא גלוטן
עוגיות ללא אפייה מתכון של בוב’ס רד מיל בחום הזה עדיף כמה שפחות להפעיל את תנור האפייה, ולכן אנחנו מביאים לכם מתכון פשוט וקל לעוגיות
צליאק ולימודים
נכון, אני באיחור של חודש וחצי מפתיחת שנת הלימודים אבל בשבילי שנת הלימודים מתחילה עוד שבוע. אני סטודנטית לתואר ראשון, ואת שנת הלימודים אני מתחילה
רומא ללא גלוטן
איטליה, איזו הפתעה שדווקא במדינת הבצקים והפסטה האפשרויות שיש לנו, הצליאקים הן בלתי מוגבלות.נכון, כתבתי בעבר פוסט על איטליה וכמה מדהימה היא אבל הפעם הופתעתי
בייגל ללא גלוטן
הרבה זמן שהמוצרים של “בוב’ס רד מיל” היו חסרים בשוק, אם עצרתם את עצמכם רגע לשאול – מה אלו המוצרים הללו? אז כדאי שתכירו.לסדרה של
אטריות ביצים ללא גלוטן בחמאת בוטנים
לא מעט פעמים ראיתי לקוחות נגשים למדף ומתעניינים במוצר – אטריות ביצים ללא גלוטן, חלק טענו שהם אוכלים אותו בקביעות אך עם זאת קשה להם
אותם הטעמים, ללא גלוטן
שמי גל איידן ואני חולת צליאק כבר 11 שנים, חיה בבית בו אני ואימי מכירות את הצליאק מקרוב. במהלך השנים נאלצנו לחפש פתרונות קלים וטעימים שיקלו על שגרת חיינו שהשתנתה ביום אחד. לשמור על אותם הטעמים הרגילים והמוכרים על אף “המגבלה” החדשה שלנו.
לאחר שחרורי מצה”ל ובמסגרת חיי כסטודנטית ערכתי חיפוש מעמיק אחר אותם מוצרים הקיימים בשוק ולהפתעתי הרבה גיליתי שקיימים לא מעט מוצרים טעימים ואיכותיים שפשוט לא נמצאים בהישג יד.
היום אני מנסה להביא אליכם את השינוי שלי ולאפשר לכל הנמנעים או הרגישים לגלוטן לקבל את אותם המוצרים. המטרה שלי כאן בגולוטן היא לאפשר לכולכם ליהנות מאותם הטעמים ומהמגוון הקיים בשוק בלי לצאת מהבית ומבלי לחפש בנרות.