טסים לחו”ל עם צליאק? כל מה שאתם צריכים לדעת
איזה כיף זה טיסות! לגלות עולם לראות תרבויות שונות, וכן גם להנות מטעמים אחרים כאלה שאנחנו לא מכירים. אז אתם בטח שואלים את עצמכם –
סרי לנקה ללא גלוטן
לפני שנה עוד הייתי בעומק בתוך עבודת הסמינריון ולא נשכח גם את הפרויקט גמר שריחף לי מעל הראש, אבל כמו כל סטודנט, שמאמין שכשהוא יסיים
פשטידה ללא גלוטן – פסטה ופטריות בבשמל
מקרוני בתוספת פטריות טריות ברוטב בשמל אפוי בתנור המתכון נלקח ותורגם מהאתר https://www.tasteloveandnourish.com/ פטריות: 2 כפות שמן זית 16 גרם פטריות טריות 1 שאלוט גדול, קצוץ
לשמור על ספונטניות גם עם רגישות לגלוטן
מתי בפעם האחרונה הייתם ספונטניים? מתי החלטתם לעשות משהו בלי לתכנן לפחות שבוע קודם? אנשים שרגישים לגלוטן פחות ספונטניים, זה לא איזה מחקר שעשיתי אבל
בוקרשט ללא גלוטן – לא מה שחשבתי
את השבוע שעבר ביליתי בבוקרשט, בירתה של רומניה, בוקרשט בשנים האחרונות הפכה ליעד מאוד פופולרי בקרב הישראלים ובכלל. רומניה מתאפיינת בהמון נופים יוצאי דופן ובוקרשט
פסטה ללא גלוטן המלצות
אחד המאכלים שכל ילד אוהב הוא – פסטה. תמיד כשמגלים את הצליאק ישר מחפשים איזה פסטה יכולה לתאים ומה הילד הכי יאהב אז אני אעשה
אותם הטעמים, ללא גלוטן
שמי גל איידן ואני חולת צליאק כבר 11 שנים, חיה בבית בו אני ואימי מכירות את הצליאק מקרוב. במהלך השנים נאלצנו לחפש פתרונות קלים וטעימים שיקלו על שגרת חיינו שהשתנתה ביום אחד. לשמור על אותם הטעמים הרגילים והמוכרים על אף “המגבלה” החדשה שלנו.
לאחר שחרורי מצה”ל ובמסגרת חיי כסטודנטית ערכתי חיפוש מעמיק אחר אותם מוצרים הקיימים בשוק ולהפתעתי הרבה גיליתי שקיימים לא מעט מוצרים טעימים ואיכותיים שפשוט לא נמצאים בהישג יד.
היום אני מנסה להביא אליכם את השינוי שלי ולאפשר לכל הנמנעים או הרגישים לגלוטן לקבל את אותם המוצרים. המטרה שלי כאן בגולוטן היא לאפשר לכולכם ליהנות מאותם הטעמים ומהמגוון הקיים בשוק בלי לצאת מהבית ומבלי לחפש בנרות.