לחם ללא גלוטן יכול להיות טעים
לחם טעים ללא גלוטן, יש דבר כזה? לחם אף פעם לא משך אותי, יש שאומרים שהגוף מרגיש. שכנראה הבנתי שלחם לא עושה לי טוב ונמנעתי
יריד שבועות ללא גלוטן
אני מניחה שראיתם את הפרסומים של היריד שלנו, זו השנה הראשונה שבה אנחנו מקיימים יריד כזה מיוחד. האמת? הלוואי שנעשה את זה כל שנה! אבל
סנטוריני ללא גלוטן
החלטה מהירה של הרגע הכריעה – נוסעים לטיול בנות בסנטוריני. האופציות שהיו מונחות על השולחן סיציליה או סנטוריני. אני שמכירה את איטליה וכמה היא טובה
שום שחור – כל מה שרציתם לדעת
לפני מספר חודשים פנתה אלי חברה המשווקת “שום שחור” לא אשקר בהתחלה הייתי קצת סקפטית ואפילו לא הבנתי מה המוצר, הם הבטיחו לי שמוצר כזה
מאפינס תירס (מלוח) ללא גלוטן
מאפינס תירס מלוח וללא גלוטן מתכון של שי ללא גלוטן יוצאות כ15 מנות זמן הנה 10 דק’ זמן בישול 25 דק’ מרכיבים קמח – אופציה
דיאטה ללא גלוטן – למה, כמה ואיך?
מדי שנה, ואפילו, לעיתים, מדי חודש, אנחנו נחשפים לדיאטה חדשה, טרנד כזה או אחר בעולם החיים הבריאים יותר. אחד מהדברים שהפכו ליותר ויותר פופולריים בשנים
אותם הטעמים, ללא גלוטן
שמי גל איידן ואני חולת צליאק כבר 11 שנים, חיה בבית בו אני ואימי מכירות את הצליאק מקרוב. במהלך השנים נאלצנו לחפש פתרונות קלים וטעימים שיקלו על שגרת חיינו שהשתנתה ביום אחד. לשמור על אותם הטעמים הרגילים והמוכרים על אף “המגבלה” החדשה שלנו.
לאחר שחרורי מצה”ל ובמסגרת חיי כסטודנטית ערכתי חיפוש מעמיק אחר אותם מוצרים הקיימים בשוק ולהפתעתי הרבה גיליתי שקיימים לא מעט מוצרים טעימים ואיכותיים שפשוט לא נמצאים בהישג יד.
היום אני מנסה להביא אליכם את השינוי שלי ולאפשר לכל הנמנעים או הרגישים לגלוטן לקבל את אותם המוצרים. המטרה שלי כאן בגולוטן היא לאפשר לכולכם ליהנות מאותם הטעמים ומהמגוון הקיים בשוק בלי לצאת מהבית ומבלי לחפש בנרות.