Club Member? הטבות ממתינות לך. להרשמה/התחברות

נעים להכיר ! רצינו לספר שאנחנו עושים משלוחים לכל הארץ :) 

מתכון לבצק פיצה ללא גלוטן

שיתוף לחברים

פיצה ללא גלוטן, מאכל שהוא כל כך פשוט לכולם דווקא לצליאקים הוא מסובך.
למה מסובך אתם שואלים? כי כדי לאכול פיצה רגילה אפשר פשוט להתקשר לפיצרייה הקרובה ולהזמין מגש פיצה חם שיגיע במהירות, לעומת זאת צליאקים צריכים להערך מראש – לקנות קמח, גבינות, להכין רוטב , תוספות ועוד…

לפני כמה ימים הבטחתי לאח שלי שאכין לו פיצה אמיתית, עם גלוטן כזו לא הוכנה בבית כבר המון זמן, אבל אני לא יכולתי להישאר אדישה ולא להכין לצליאקיות בבית (אני ואמא) פיצה ללא גלוטן. מה אתם חושבים שקרה? הפיצה עם הגלוטן נשארה יתומה. כן ממש ככה כולם כל כך התלהבו מהפיצה ללא גלוטן ואכלו ממנה בלי הפסקה!

רוצים גם? המתכון ממש כאן !

רכיבים

הוראות הכנה

להכנת הבצק:
מערבבים בקערה את הקמח השמרים והמלח יוצרים גומה בקעה ושופכים פנימה את השמן והמים (רק כוס ורבע) ומלח. מערבבים טוב ותוך כדי ערבוב מוסיפים את רבע הכוס הנוספת. כשמתקבל בצק אחיד שופכים פנימה את כף שמן הנוספת לעיטוף חיצוני של הבצק ומכדררים את הבצק לכדור, שמים בקערה ומכסים בניין נצמד להתפחה של כשעה.

רוטב – לפי הטעם האישי. אני השתמשתי ברוטב פומודורו של נוטרזן בתוספת עלי בזיליקום.

אפייה – מחממים תחילה תנור ל250 מעלות על טורבו ושמים בתוכו אבן / תבנית הפוכה, מכינים את צורת הפיצה בתבנית ייעודית / נייר אפייה ומכניסים לאפייה קלה (ללא רוטב ותוספות) של כ 10 דקות. לאחר מכן מוציאים את הפיצה ומוסיפים את שאר הדברים ומכניסים לאפייה אחרונה עד שמשחים. בתאבון 😊

הכנתם? תייגו אותנו/ ספרו לנו איך יצא 🙂 

אולי יעניין אתכם גם...

סינבון ללא גלוטן

בסופ”ש שעבר אחותי חזרה הביתה מהבסיס, הדבר הראשון שאמרה לי בפלאפון כשהתקשרה – השבוע את מכינה לי סינבון ! כמו שאתם שמים לב, רוב המתכונים

קראו עוד...
משלוח חינם!
בקניה מעל ₪299
Call Now Button