Club Member? הטבות ממתינות לך. להרשמה/התחברות

נעים להכיר ! רצינו לספר שאנחנו עושים משלוחים לכל הארץ :) 

קרוטונים ללא גלוטן בהכנה ביתית

שיתוף לחברים
אחד הסלטים שאני יותר אוהבת הוא סלט קיסר. דווקא הסלט הזה שהוא כל כך פשוט ובלי הרבה מרכיבים, אותו אני אוהבת. הדבר היחיד שמבאס אותי כשאני מזמינה סלט קיסר במסעדות זה שאני צריכה להזמין אותו בגרסאת ללא גלוטן, מה שאומר שמסלט שגם ככה דל במרכיבים הוא הופך לסלט עד 3/4 מרכיבים. היום החלטתי להכין את הקרוטונים לבד בבית ולאכול את הסלט בצורתו המקורית. האמת? שחצי מהכמות הפכה ל״נשנוש״ ? מצרכים: – 8-10 פרוסות לחם מלחם אהוב ללא גלוטן – 3 שיני שום – שמן זית 3 כפות – אורגנו מיובש 2 כפיות – מלח גס 2 כפות שטוחות אופן הכנה: מחממים תנור ל150 מעלות לאחר מכן חותכים את פרוסות הלחם לקוביות רצויות (אני אוהבת את הקוביות קצת יותר גסות וגדולות זה ממש לשיקולכם). מערבבים את השום, שמן הזית, אורגנו והמלח הגרוס יחד בקערה אליה מוסיפים את הלחם ומערבבים עד שעל קוביות הלחם יש שכבה של התערובת שהכנו. מעבירים את הלחם עם התערובות לתוך תבנית עם נייר אפייה ומיישרים לשכבה אחידה. מכניסים לתנור לכ40 דקות עד לקבלת פריכות. מוסיפים למרק/ סלט

אולי יעניין אתכם גם...

משלוח חינם!
בקניה מעל ₪299
Call Now Button