Guluten

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
לא נמצאו מוצרים בסל.

--------------- desktop header ---------------

--------------- tablet-header ---------------

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
לא נמצאו מוצרים בסל.

--------------- -tablet-header /---------------



--------------- - mobile start ---------------

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
לא נמצאו מוצרים בסל.
לא נמצאו מוצרים בסל.
Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp

קרוטונים ללא גלוטן בהכנה ביתית

אחד הסלטים שאני יותר אוהבת הוא סלט קיסר. דווקא הסלט הזה שהוא כל כך פשוט ובלי הרבה מרכיבים, אותו אני אוהבת. הדבר היחיד שמבאס אותי כשאני מזמינה סלט קיסר במסעדות זה שאני צריכה להזמין אותו בגרסאת ללא גלוטן, מה שאומר שמסלט שגם ככה דל במרכיבים הוא הופך לסלט עד 3/4 מרכיבים.

היום החלטתי להכין את הקרוטונים לבד בבית ולאכול את הסלט בצורתו המקורית.
האמת? שחצי מהכמות הפכה ל״נשנוש״ 🙄

מצרכים:
- 8-10 פרוסות לחם מלחם אהוב ללא גלוטן
- 3 שיני שום
- שמן זית 3 כפות
- אורגנו מיובש 2 כפיות
- מלח גס 2 כפות שטוחות

אופן הכנה:
מחממים תנור ל150 מעלות לאחר מכן חותכים את פרוסות הלחם לקוביות רצויות (אני אוהבת את הקוביות קצת יותר גסות וגדולות זה ממש לשיקולכם).

מערבבים את השום, שמן הזית, אורגנו והמלח הגרוס יחד בקערה אליה מוסיפים את הלחם ומערבבים עד שעל קוביות הלחם יש שכבה של התערובת שהכנו. מעבירים את הלחם עם התערובות לתוך תבנית עם נייר אפייה ומיישרים לשכבה אחידה. מכניסים לתנור לכ40 דקות עד לקבלת פריכות.
מוסיפים למרק/ סלט

 

בתאבון !

  • אולי יעניין אותך גם
סגירת תפריט

Please select any city to purchase this product

×

עגלת קניות