Guluten

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
לא נמצאו מוצרים בעגלת הקניות.

--------------- desktop header ---------------

--------------- tablet-header ---------------

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
לא נמצאו מוצרים בעגלת הקניות.

--------------- -tablet-header /---------------



--------------- - mobile start ---------------

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
לא נמצאו מוצרים בעגלת הקניות.
לא נמצאו מוצרים בעגלת הקניות.
שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב google
שיתוף ב whatsapp

חלת בצל ללא גלוטן ממש כמו במסעדה

לא מעט פעמיים קרה לי שהלכתי לאכול המבורגר עם חברים והם תמיד הזמינו "חלת בצל" זה היה נראה מדהים! במיוחד הדרך שבה הם חותכים את "החלה" ואוכלים את חתיכות הבצל הקריספיות
החלטתי שגם אני רוצה להכין ולנסות, חיפשתי לא מעט מתכונים באינטרנט ובכל המתכונים שנראו לי מוצלחים אחד הרכיבים היה  בירה... לצערי לפני כמה שנים היה קושי במציאת בירה ללא גלוטן אז את המתכון הזה עשיתי רק באירועים מיוחדים! והיום כשהמודעות כל כך גדולה, גם האפשרות למצוא בירה היא כבר הרבה יותר קלה (עדין לא החלטתי אם זה טוב או לא - המאמן שלי פחות אוהב את זה) בכל מקרה אתם חייבים לנסות להכין אותה בעצמכם. אבל תיזהרו להתמכר

!את המתכון הזה אני עושה כבר הרבה שנים והפעם עשיתי אותו עם בירה שניצר שהרים אותו לגבהים אחרים
?אתם מוכנים
המתכון מתאים ל2 חלות בינוניות

:רכיבים
בצל לבן 1 ק"ג
 קמח רב תכליתי (כל חברה שתבחרו) 3/4 כ

וס/ 100 גרם
בירה שניצר 1/2 כוס/ 120 גרם
מעט מלח
פלפל
שמן לטיגון עמוק

:הוראות הכנה
חותכים את הבצל לטבעות בעובי חצי ס"מ ומפרידים לטבעות
מערבבים בקערה בעזרת מטרפה את הקמח, הבירה והתבלינים לבלילה חלקה ללא גושים
מערבבים בעזרת הידיים את טבעות הבצל עם הבלילה כך שכולן יכוסו היטב.
רצוי לתת תוך כדי ערבוב כמה מעיכות קלות לטבעות כדי שחלקן ישברו מעט
(מחממים בסיר שיכול להכיל את חלת הבצל שמן לטיגון עמוק (אפשר צ'יפסר או כל סיר שהוא מספיק עמוק
. רצוי להגיע לטמפרטורה של 180 מעלות

לקבלת צורה של חלה קטנה ועגולה מסדרים את תערובת הבצלים והבלילה בתוך קערית מרק (אני משתמשת ברשת עגולה וזה יוצא לי יותר כמו "פיתה") דוחסים מעט, מקרבים את הקערית לשמן

 הרותח ומחליקים בזריזות

 את תוכנה לתוך השמן. כדאי להיעזר בכף עץ עם ידית ארוכה כדי להחליק את  התערובת לתוך ה

ש

מן מאחר והשמן רותח
נותנים לתערובת 1-2 דקות לפני שהופכים בעזרת הכף את החלה לצידה השני
כשהחלה מקבל גוון חום-זהוב ופריך משני הצדדים מוציאים בעזרת כף מחוררת לצלחת מרופדת נייר סופג ומתבלים שוב במלח ופלפל לפי הטעם

!אני אוהבת לאכול עם מיונז וקטשופ, בתאבון

שתפו אותנו איך יצא לכם- מוזמנים לתייג אותנו באינסטגרם או להעלות לכאן תמונות 

  • אולי יעניין אותך גם
סגירת תפריט

מוצרים קפואים נשלחים רק לערים באזור שליחה מסוים (בימי רביעי בשעות אחר הצהריים) או לבוחרים לאסוף עצמאית מהמחסן שלנו באבן יהודה (בכל ימות השבוע). בדוק האם העיר שלך נמצאת ברשימה. במידה ולא, תוכלו ליצור עמנו קשר לרכישת המוצר

×

עגלת קניות