Club Member? הטבות ממתינות לך. להרשמה/התחברות

היי לכל לקוחותינו! ברוכים הבאים לגולוטן- מוצרים ללא גלוטן! 

עוגיות שוקולד צ’יפס ללא גלוטן

שיתוף לחברים
שיתוף ב facebook
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב twitter
שיתוף ב email

אני חושבת שזה לא משנה מה גילך או מה השעה ביום כשמדובר בעוגיות שוקולד צ’יפס. אם מכינים אותן בצורה כזו שהן נשארות פריכות גם לאחר יומיים או 3 (אצלנו לוקח יום אחד עד שנשארים רק הפירורים) זו באמת עוגייה שהיא הרבה יותר מזה.

אשתף אתכם במתכון שלנו לעוגיות המדהימות הללו

רכיבים:

2 ביצים שלמות
5 כוסות קמח בת תכליתי של GFREE או כרגיל
1 וחצי כוס סוכר ניתן להשתמש בחצי מהכמות בסירופ מייפל טבעי
1 וחצי חבילת מרגרינה בלי מלח אפשר להחליף גם ב240 גרם שמן קוקוס
1/2 כפית סודה לשתייה
1 חבילת שוקולד צ’יפס
כף תמצית רום

♦ אם בא לכם עוגיות שונות, כאלה שלא יפסיקו לדבר עליהן החליפו את חבילת השוקולד ציפס בנטיפי קרם בוטנים של ריסז

אופן הכנה:
מחממים תנור ל180 מעלות
מערבבים את כל המרכיבים בקערה (ללא חשיבות לסדר) ללא חבילת השוקולד צ’יפס עד לקבלת מרקם חלק ומעט דביק.
לאחר קבלת המרקם יש להוסיף את השוקולד צ’יפס וללוש שנית.
לאחר מכן יש לפרוס נייר אפייה על התבנית של התנור, להכין כדורים בגודל בינוני ולהניח בצורה מרווחת על התבנית ובעזרצ האצבעות יש לשטח מעט את הכדור שהכנו.
אופים בין 10-15 דק ולאחר ההוצאה יש לצנן את העוגיות לפני האכילה. הן יוצאות רכות אך לאחר הצינון הן הופכות פריכות וטעימות.

ספרו לנו בתגובות איך יצא לכם 🙂

אולי יעניין אתכם גם...

מופלטה ללא גלוטן

אני זוכרת שפעם לפני כמה שנים טובות, מימונה היה רק החג של המרוקאים, רק הם הכינו את מופלטות לא נדבר על מתכונים להכנה בבית שאת

קראו עוד...
Call Now Button

התחדשנו באתר חדש ומרענן :)

אנו עדיין עובדים על כך שהכל יהיה מושלם,
במידה ונתקלתם בתקלה דווחו לנו כאן »

משלוח חינם!
בקניה מעל ₪299